van Loon Advocaten sluit na 25 jaar kantoor in Veldhoven

Na meer dan 25 jaar kantoor te hebben gehouden in Veldhoven, sluit van Loon Advocaten per 1 juni 2010 de deuren van haar praktijk in Nederland. De vestiging van het advocatenkantoor in het Spaanse Alfaz del Pi blijft gewoon open en zal zich blijven concentreren op het juridisch ondersteunen van o.a. Nederlanders in Spanje. Het Spaanse kantoor kent op dit moment een zestal medewerkers en zal in de nabije toekomst verder worden uitgebreid om te kunnen voorzien in de groeiende vraag naar adequate juridische bijstand voor individuen en bedrijven in heel Spanje.

Lopende dossiers van het Veldhovense kantoor worden overgenomen door Mevrouw mr. Rita Ebbeng. Zij was 16 jaar aan van Loon Advocaten verbonden als advocaat en mediator en gaat in Veldhoven zelfstandig verder onder de naam Ebbeng Advocatuur en Mediation.

van Loon Advocaten Veldhoven wil haar relaties danken voor het in haar gestelde vertrouwen en wenst Rita Ebbeng veel succes in de toekomst.

Ga door naar de homepage voor meer informatie over van Loon Advocaten in Spanje.

Print dit artikel

Geschreven door van Loon & Ruiz Advocaten

van Loon & Ruiz richt zich met haar advocatenkantoor in Alfaz del Pi (Alicante) uitsluitend op de juridische dienst­verlening in Spanje. O.m de begeleiding van particulieren die willen wonen of werken in Spanje of een tweede huis in Spanje willen kopen, en het be­geleiden van bedrijfsvestiging en het oprichten van vennootschappen in Spanje.

Bel nu
Route